Aprangos kodas



Moterims, aplamai žmonėms svarbu vidus, privalai būti geraširdiškas, padėti geranoriškai, kaip sakoma, vyrui užtenka būti šiek tiek gražesniam už beždžionę. BULLSHIT! Ar tikrai toki tokiais paistalais? Tik žmogus kuris neprisižiūri gali save netiesiogiai tokiu būdu pateisinti. Tikras vyras visada pasitempes, jis negali sau leisti išeiti iš saugios aplinkos (Namai, ar kita vieta kurioje nesusiduria su aplinka, ir kontaktuoja tik su savimi) Tu privalai išlaikyti savo vertę, net eidamas nusipirkti čipsų į kioską šalia namų, tas kuris gerbia pirmiausiai save, tą gerbia ir kiti.

Taigi, truputėlį pakalbėkime apie aprangos kodą tikram vyrui. Vyro aprangos kodas turi 4 stilius, esi pasiruošes keturioms aplinkoms, ir jose tu atrodysi vyriškai. Taigi, važiuojam..
1. Laisvalaikis (Leidžiamas su draugais, ar tiesiog važiavimas kažkur savaitgalį)
Ganėtinai laisvas stilius, odinė striukė, ar betkokia kita, pakankamai trumpa striukė, laisvumas, po ja maikė, leidžianti jaustis laisvai kelnės, gali būti džinsinės, betkokio kietesnio tipo svarbu jokio treningo jei nesiruoši sportuoti. Tu gerbi save ir savo aplinką, esi apsiskutęs, arba lengvas shrink, trumpa vienos/dviejų dienų barzdelė. Įprasto tipo batai, gali būti odiniai, derink prie aprangos, tik jokių sportbačių/inkariukų tu eis vyras, o ne penktokas. Turėk laikrodį, tai privers tave po kiek laiko suprasti jo svarbą, ir tai koks jis brangus. Gali turėti akinius, tačiau privalai derinti, nešiok diržą, ir svarbiausia nemaišyk daugiau nei trijų spalvų, gali žaisti su atspalviais kiek nori, tik jokio spalvų maišymo.

2. Oficiali apranga (Prezentacija, verslo susitikimas, paskaitos vedimas, iškilminga proga, klubas, draugo gimtadienis)
Dvi variacijos, abu variantai kostiumas, ir būtinai pilnas.
Pirmoji variacija kurią matome yra juodas kostiumas, svarbūs dalykai, kuriuose reikės susikaupimo ir darbo, tad kostiumas juodas. Sudėtis: Švarkas, kelnės, batai, diržas, juodi. Kiek šviesesnio atspalvio juodas kaklaraištis, balti (būtinai balti) marškiniai, kurie duos tau solidumo atliekan svarbius darbus. Kostiumas trijų sagų, užsisegama tik vudirinė, arba visos, bet išskyrus apatinę (tai ne mano sugalvota, toks kostiumo nešiojimo kodas) Pasikvepink, ir pirmyn nugalėk! :-)

Arntroji variacija laisvesnė aplinka, klubas, gimtadienis, susibūrimai, baras.
Renkamės pilką, ar betkokio kito neišsišokančio atspalvio kostiumą, kaklaraiščio spalvą gali pasirinkti žaismingą, arba taikyti klasikinę juodą, arba jo nesidėti išvis. Daugiau dėmesio skirk marškiniams, nesirink tiesiog vienspalvių, pirk gero sukirpimo, patogius, nevaržančius judesių marškinius, tik jokiu būdų ne klasikinius vienspalvius, linksmoje atsipalaidavimo aplinkoje būk žaismingas, gali pirkti marškinius su juostelėmis, languotus, tokius kureis galėtum mėgautis tiek pats tiek kiti. Batai batus faktiškai gali dėtis kokius tik nori, man labiau prie širdies MONK SHOES prie tokių kostiumų, tačiau čia gali pats improvizuoti, na žinoma, nesidėsi juk sportbačių, tačiau prie šio kostiumo tinka daugelis batų, paekspermentuok. 



3. Paplūdimys
Šortukai, ir taškas, tu esi vyras ir privalai didžiuotis savo kūnu, jei negali jų nešioti dėl to kad tavo kūnas suglebes nuo kompiuterio, bravo!verčiau prauskis duše, ir dirbk tam kad galėtum be sažinės ir gėdos graužaties nešiot šiuos šortukus. Vyras turi didžiuotis gamtos duota stiprybe užsitarnauti raumenis darbu. Privalai džiaugtis galimybe pabėgioti, pakilnoti hantelius, tau nebūtina tapti kultūristu, tiesiog dirbk dėl saves, tau nereikia būti spinta 2x2 Tiesiog palaikyk savo formą, jei turi gali mesti lauk savo alaus presą, jis nieko vertas, ir privalai tai suprasti, kad jis tik kenkia.



4. Darbinė apranga, kaime, ir sode

Tikrai nėra būtina pirkti spec. aprangos su atšvaistais, ir firmų logotipais, tačiau nusipirk pilną kostiumą, kietesnės medžiagos, ir tokį kad jis būtų normalios spalvos, o ne žmonos, merginos, močiutės ar mamos atnešti nežinia kieno skudurai, ar tai ką rado dėvėtų drabužių parduotuvėj "Tau tiks darbui" NE!Tu darbui nusipirksi aprangą, ji ne karvę kainuoją, pats vientisą mėlyną kaip nuotraukoje nusipirkau vos už 12lt! Visiškai naują, kauno prekybos miestelyj "Urmas" ir džiaugiuosi šiuo pirkiniu, svarbu kad neatrodytum kaip kaliausė varnų baidymui darže, jausk savo vertę.

2 komentarai (-ų):

  Saulė

2015 m. liepos 31 d. 21:21

Šauniai parašyta! Mano manymu vyrams reikia susivokti, kad šiais laikais neatleistinas nerūpestingumas renkantis drabužius. Jums būdinga nekreipti dėmesio į dėmę ar purvinus batus, bet viskas susideda iš detalių, apsileisti negalima, o batai vyrams yra gal netgi svarbiausias aksesuaras, nes merginos tą pastebi labai greitai, tik jums atrodo, kad nesimato. Matosi dar ir kaip!:)

  Kornelija

2015 m. rugpjūčio 20 d. 11:16

Labai geras ir aktualus įrašas vyrams, kad jie žinotų kaip teisingai pasirinkti drabužius. Reikia prisiminti, kad net mažos detalės gali sugadinti visą įvaizdį. O mano nuomone batai vyrams yra svarbiausias aksesuras, todėl negalima leisti, kad jie būtų purvini, nes tiek merginos, tiek kiti vyrai, kurie save prižiūri, tai tikrai pastebi.