Kaip tapti alfa vyru

Tai vyras, kuriuo norėtų tapti kiekvienas vyras, tarytum žvaigždė iš ekrano. Jis Alfa Vyras. Vyrai nori būti juo. Moterys nori būti su juo. Norite būti laikomu alfa vyru? Štai keletas patarimų kaip juo tapti.


Būkite užtikrinti. Tai negali būti pervertinta. Jokiu būdu nesakome Jums tapti arogantišku, tiesiog žinokite ką darote, turėkite savo tikslą, ir jums nebus lygiu. Jokiu būdu nesupraskite to klaidingai ir netapkite subine. Būkite lyderis kuris veda kitus savo keliu, užtikrintai, žmogus šalia kurio kiti jaučiasi saugiai ir jaukiai.





Turėkite savo poziciją. Turėkite savo nuomonę į situaciją, padėtį. Būkite žmogus kurio nuomonės kiti lauktų, kalbėkite argumentuotai ir laikykitės savo pozicijos, nebūkite perkalbamas, bet būkite sukalbamas, kitokiu atvėju jūs būsite eilinis.






Naudokite savo humorą kaip pranašumą. Tai jokiu būdu nereiškia tapti vakarėlio klaunu, taip pat negalite šaipytis iš kitų žmonių, galite papasakoti smagią istoriją, kuri pralinksmintų kitus, galite papasakoti anekdotą, bet jauskite ribas, ir atminkite kad humoras yra geriausias dalykas ką žmogus gali suteikti kitiems.





Leiskite kalbėti kūnui.  Jūsų laikysena, savo gestais, jūsų pozicija-visa tai siunčia signalus aplinkiniams apie savo vietą pasaulyje. Išmokite tinkamai gestikuliuoti, stebėkite save veidrodyje, jūsų kūnas turi būti visuomet atsipalaidaves, atpalaiduoti pečiai, platūs gestai, visa tai teigiamai veikia aplinkinius, ir padeda jus išgirsti.



Užimkite vietos patalpose. Stiprus gestas, ne kiekvienas turi tam drasos, tačiau tie kurie tai naudoja, visuomet turi valdžią savo rankose. Jei stovite - stovėkite plačiai. Jei sėdite užimkite daug vietos, parodykite kaip jaukiai jaučiatės.





Klausykite. Alfa vyras, tikras lyderis, jis praleidžia daugiau laiko klausydamas nei kalbėdamas. Tačiau kai jis kalba, jis pasako kelis sakinius, tačiau jiems prieštarauti nėra šansų, nes visi žino kad tai patys teisingiausi žodžiai kuriuos kasnors šioje situacijoje galėjo sugalvoti, "Think like alpha, speak like alpha"




Mokytis būti alfa. Vienintėlis būdas būti tvirtai mokytis būti alfa vyru, yra mokytis iš kitų alfa vyrų. Tai pagrindinė taisyklė siekiant būti alfa. Žinokite kad tikras alfa vyras jums mielai padės. Būkite to vertas, ir tapes alfa padėkite kitiems.





Sportuokite. Sportuokite, užsiimkite kita fizinio aktyvumo veikla, atminktie kad privalote turėti gražų, o svarbiausia sveiką kūna. Ir jums tikrai nebūtina imti ir auginti kalnus raumenų, sportuokite dėl saves, ne dėl kitų, bet būtinai tai darykite.





Būkite teisingas. Kaikurie žmones mano, jog afla vyrai yra sukti melagiai, siekinatys savo naudos ir tikslų, ne! Jokiu būdu, privalote būti teisingas, jei tai nepalanku jums, galite tai pakreipti sau tinkama linkme, bet tik be jokio melo, ir taip kad nenukentėtų kažkas visiškai niekuo dėtas.




Tinkamai renkitės. Išmokite rengtis, nusipirkite tvarkingų, patogių ir geros medžiagos drabužių, nebūkite apaugėlis, kuris neturi marškinių, kiekvienas alfa vyras privalo turėti ir kostiumą, antraip koks jis alfa? Išmokite pirkti ir naudoti rūbus.





Išmokite flirtuoti. Išmokite flirtuoti, privalote mokėti bendrauti su moterimis, tad nieko nelaukite ir kibkite į darbus. Privalote mokėti užmegsti romantišką ryšį, alfa stiliumi. Nebūkite su moterimis "Tik draugas", mylėkite jas visomis prasmėmis.




Mokykitės dirbti. Išmokite visus įmanonus darbus namuose, prie automobilio, pagal savo galimybes, tačiau mokykitės, privalote kiekvieną savaitę išmokti vis naujų darbų.





Turėkite planą. Viena iš svarbesnių savybių, visuomet turėti planą. Alfa vyras visuomet turi planą kaip tapti lyderiu ir vesti komandą į pergalę. Visuomet planuokite, žinokite pirmas ir būkite geriausiu.

0 komentarai (-ų):