Tikras vyras

Sveiki visi vyrai, kuriems kažko reikia iš šio pasaulio. Taigi, štai, naujas projektas skirtas mums, vyrams. Niekas Jums nesakys kad kažko truksta, jūs jau tai supratote patys. Visa laimė - šiame tinklaraštyje rasite šimtus kilobaitų, o ateitytje gal net ir šimtus megabaitų informacijos. Pradėsiu ne nuo prisistatymo straipsnio, nes, kam jie iš tiesų įdomūs? NIEKAM. Jūs atėjote pasiimti informacijos, jos ir gausite.
Pradėsime pirmajį straipsnį nuo to, kas yra tikras vyras.

Tikras vyras, užtikrintas kiekvienu savo judesiu, kiekvienu atodusiu, jis nesigrežioja atgal, žodis tampa kūnu greičiau nei jis pasako. (Taip, tai metafora, bet esmę suprantate). Jūs neturite būti subinė, ir įžeidinėti kitų žmonių, vien tam kad pakelti savo statusą, ne vyras neižeidinėja kitų jis nemenkina kitų sėdėdamas mėšle kad taptų aukščiau jų. Jis išlipa iš to mėšlo, ir ištiesia ranka visiems norintiems iš ten lipti.

Vyras turi būti švarus, kvepėti, bet žinoma ne per daug. Samojingas, atkaklus, žinantis savo tikslą, kaip strėlė lekianti iš lanko, neklaidžioja, o tiesiai į taikinį. Tikras vyras turi savo vertę ir prioritetus, jo vertė, savigarba, ir pagarba viskam kas susiję su juo yra aukščiausia, draugai seka paskui jį, moterys jo trokšta labiau nei pats troškulys, vyrai nori su juo bendrauti, tai žmogus turintis galią savyje. Užtaisą, kuris tiksi ir laukia progos. Visiškas finansinis nepriklausomumas nuo nieko, nuo vieno paties saves ir savo verslo.

Štai tokius vyrus pasistengs išugdyti šis tinklaraštis, tikrus vyrus.

0 komentarai (-ų):