3 sekundžių taisyklė..

Trijų seknudžių taisyklė, tikriausiai daugelis apie ją yra girdėjes, tačiau ne visi supranta jos svarbą, o dar mažiau žmonių naudojasi šia taisykle, ir visi jie klysta, nes nesinaudoti trijų sekundžių taisykle, galima prarasti daug svarbių dalykų. Vienas iš jų - merginas. Būtent su merginomis ir susiesime tris sekundes.

Trijų sekundžių taisyklė paprasta - privalai imtis veiksmo per tris sekundes, nieko negalvodamas, tiesiog imi ir darai. Kalbant apie paneles, prisimink kiek kartų tu sustingdavai, panorėjes prieiti, tarytum kojo įleido šaknis toje vietoje kurioje stovėjai, o jau atrodo tuoj imsi ir užkalbinsi. Štai čia pradeda veikti visos kitos sekundės, kurios jau nėra svarbu, nes niekas jau neturi šanso pasikeisti.

Privalai pamates merginą, visiškai nieko negalvodamas prieiti ir ją užkalbinti, nesvarbu kaip, bet privalai treniruotis, gali prieiti ir pasakyti tiesiog lėkštą "Labas" bet būtinai privalai parodyti dėmesį jei ji tau patinka.

Trijų sekundžių taisyklė gali kišti koją daug kur. Pamates merginą kuri į tave žiūri, imk ir preik prie jos. Nesidrovėk, o jei vis dėl to nesugebi to padaryti, nespoksok į ją, juk tau nepatiktų jei kažkas į tave ištisai žiūrėtų? Aš asmeniškai pamanyčiau merginos vietoje kad jis nori man kažką padaryti, kažka pavogti. Tad jei nenorit vogt (ir geriau nenorėkit) nespoksokite. O jei vis dėl to esate ryžtingas, tikras Alfa vyras..

Eikite prie jos, nurykite visas baimes, jūs tas žmogus kuris keičia kitų gyvenimus, tas kuris pats sau ryžtingas. Jei žinote kad susikirsite priėjes, tai negalvokite skambių frazių, tiesiog užteks ir "Labas, aš Domas" Viskas, nereikia galvoti stebuklingų frazių. Tuo labiau atminkite kad priėję jūs nieko neprarasit!Arba prasidės nauja maloni pažintis, arba turėsite gal net naują istoriją linksmą.

Svarbiausia praktikuotis. Pradžia niekam nebuvo lengva, visiems reikalinga praktika, galiu pasakyti iš patirties kad visokie jauduliai ir kiti skysti dalykai pradėjo trauktis maždaug nuo ketvirto / penkto priėjimo, iki tos būsenos kai visiškai nelieka jokių baimių, įsivaizdavimų ir taip toliau. Bet atminkit kad jei ir toliau tik prie kompiuterio sėdėsit ir nesiimsit praktikos, tai taip ir liksit nieko nepešę.

Sėkmės priėjimuose! Jokių baimių!

0 komentarai (-ų):