Kaip suvilioti merginą

Aš Jums nepasakysiu stebuklingo recepto kaip ją suvilioti, tačiau pasakysiu kaip tai daro tikri ALFA vyrai, kaip jie gauna numerį, palieka intriga, ir gauna mergina kaip prizą už savo darbą. Tiesa, iš tiesų tai mergina mato kaip prizą tą vyrą.

Taigi pradėsim. Visų pirmą, reikia susitvarkyti savo išvaizdą, be jos jūs niekas, ne veltui sakoma, kad pagal viršelį sutinka pagal protą palydi. Kaip turite rengtis, aš jau sakiau savo praeitame straipsnyje "Aprangos kodas"  Taigi, kadangi esate tinkamai apsirenges, ieškokite merginos tinkamose vietose! Eikite į kavinę, ir prisėskite prie nepažystamosios, šiuo momentu jūs tapote vienintėliu vyru, vienintėliu šalia jos stalelio, esate vienintėlis pasirinkimas jai. Drąsiai ištieskite ranka, nusišypsokite ir pasakykite savo vardą, Labas, aš Aurimas! Mergina turėtų prisistatyti, tuomet papasakokite kažką kas ją įtrauktų, tarkime "Žinai aš čia žiūrėjau į merginas, ir prisiminiau kaip mes su draugu kalbėjom jog jos bijo vaikinų, su jais net nekalba, bijo susipažinti kavinėse, o ką tu manai? Ar tai normalu?" Viskas tvarkoj, ji kažką pakalbės, kas jums visiškai nesvarbu, tačiau apsimeskite susidomėjusiu, mokėkite išklausyti.

Po to seka kitas svarbus dalykas tęstinumas, tęskite pokalbį, dar geriau papasakokite šmaikščią istoriją, prajuokinkite ją savo kažkokiu nutikimu, kuris nutiko jums darant kažką tikrai pašėlusio. (Nuo tos akimirkos ji manys kad su jumis tikrai nebus liūdna) priėję prie istorijos pabaigos pažiūrėkite į savo laikrodį, ir sakykite "ech, truputėlį vėluoju į susitikimą, aš tikrai norėčiau susitikti ir šauniai pabendrauti dar kartą, apsikeiskime numeriais" duodi jai savo telefoną/užrašinę nueidamas su plačia šypsena atsisuki ir mirkteli akį. Šaunuolis, dabar ji prisifantazuos, ir sukurs ateinančias dienas tave kaip princą ant spalvoto žirgo.

Kitas būdas, tiesiog prieiti ir sakyti: "Ši palaidinė daro tave labai patrauklia, šiuo metu aš skubu, bet manau kad galime dar susitikti ir pabendrauti, duok savo numerį" Šaunuolis, pateikei save kaip prizą, tu tarytum jai suteikei dovaną, gauti tavo dėmesio.

Pagrindinis viliojimo principas yra paprastas, nekalbu apie tolimesnius santykius, kalbu apie pačią pirmają stadiją. Prieini, pasisveikini, drąsiai ryžtingai. Paklausi klausimo kad ji įsitrauktų į bendravimą. Papasakoji istoriją, jos neužbaigi, ir paprašai numerio. Taip tu palieki jai intrigą, tarytum duodi vaikui tik pusę saldainio, o kitą pusę duosi kai susitiksit. Taip nušauni du zuikius vienu šūviu, kitą susitikimą tu turėsi apie ką kalbėti, tęsti savo istoriją, o kitas zuikis, tu ją sudominai, intriga ją tiesiog kaitins.

Būk protingas, ir priversk aplinkybes tau dirbti. Nebūk liurbis, elkis ryžtingai ir drasiai, būk atsipalaidaves.

1 komentarai (-ų):

  Kaip suvilioti merginą

2017 m. kovo 14 d. 22:28

Geri patarimai, bet tai tik lašas jūroje ką reikia žinoti