Išmokite įgauti "status quo"

 Jūs, kaip save gerbiantis ir kitiems gero linkintis vyras, privalote vesti visų pirmiausia save teisingu keliu, ir visus norinčius eiti paskui jus. Tačiau, tam kad galėtumėte vesti, ir aplamai būti geras tėvas, verslininkas, ar tiesiog pardavėjas, privalote išmokti įgauti ir palaikyti savo status quo.

Tai reiškia, kad kiekvienoje situacijoje, kuri tik gali nutikti šioje žemėje jūs visada sugebėsite tapti geriausiu, rasti teisingiausią sprendimą, ir gebėsite vadovauti taip, kad jūsų valdžia nebūtų abeajojama, tai yra viena iš sunkesnių lyderio savybių, tačiau pabandykime kartu padėti performuoti savo mastymą.

Visų pirma, nustokite prašyti. Jūs lyderis, niekada neprašote, jūs PASAKOTE, ir jei yra prieštaraujančių ieškote bendro abiems pusėms naudingo sprendimo. Atminkite kad prašo tik tie kuriems jūs vadovaujate, nebent pats esate valdomas, ką taip pat turėtumėte keisti, tačiau išgaukite iš to naudos, stebėkite lyderį, kaip jis vadovauja ir kokiais principais vadovaujasi.

Valdykite savo emocijas. Niekam iš tiesų šioje žemėje neidomu kaip jūs jaučiatės, tik jums pačiam, taip pat ir kitiems žmonėms rūpi tik jų pačių interesai ir problemos, tad rūpinkitės savimi. Ir niekada nedarykite sprendimų vedamas emocijų, emocija tai lyg dūmas, prasideda panika mintyse, o kai dūmas išsigaruoja tenka gailėtis veiksmų.

Skleiskite savo pasitikėjimą savimi. Jūs esate labiausiai užtkrintas žmogus koks tik yra jūsų aplinkoje, namuose, darbe, ar betkokioje kitoje aplinkoje, tad pirmyn, padėkite tobulėti ir kitiems kurie tai norėtų padaryti, taip pat tobulinkite ir save.

Būkite pozityvus, ir įžvelkite visame kame problemas, ir jų sprendimo būdus, jūs privalote būti naudingas, kad kiti gautų naudos sekdami paskui jūs, taip pat privalote žinoti kokią naudą gaunate jūs, nes jūsų laikas yra brangus, jūs arba mokotės arba mokotės šitoj žemėj. Jūs pats esate savo likimo kalvis.


0 komentarai (-ų):